Slide background

Suntem Profesionisti

Protejeaza mediul

Economiseste substantial

Gandeste VERDE

Intreaba Expertii

Slide background

Calitate Germana

Echipamente performante

Energie Solara

Economie

Cumpara Online acum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis

Invelis de sticla

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis

Celula fotovoltaica

Slide background

Proiectare

Calitate

Viitor

Economisire energie

Mai multe informatii

Servicii activitate ESCO

Pornind de la condițiile specifice fiecãrui client și de la buna cunoaștere a problemelor Dumneavoastrã, vã propunem soluții particularizate care conduc la reducerea consumurilor energetice și vã oferim garanția cã orice proiect realizat împreunã va genera economii financiare care sã permitã recuperarea rapidã a investițiilor.

Vă propunem soluții avantajoase și personalizate

Prin pregătirea profesională a consultanților săi, echipa noastra asigură toate informațiile necesare pentru alegerea adecvată a echipamentelor, și în funcție de solicitările dumneavoastră vă propune diverse combinații de soluții avantajoase.

Află mai multe despre serviciile activitate ESCO!

Click pentru detalii!

Iluminat cu LED-uri

Sunt de până la 90 % mai economice, micșorând chiar și de 10 ori factura la energie electrică. Mai mult, durata de viață a componentelor și sistemelor de iluminat bazate pe tehnologia Led depășește cu ușurință 50.000 de ore, fiind astfel o soluție viabilă și pragmatică pentru iluminat atât casnic, cât și la scară mare.

Printre avantaje enumerăm:

Economii mai mult decât substanțiale la factura electrică, nu emite ultraviolete, costuri de înlocuire și mentenanță zero, durata de viață foarte mare – peste 50.000 ore (aproape 6 ani de funcționare încontinuu), prețuri din ce în ce mai accesibile

Producerea energiei electrice din energie solară

România dispune de un important potențial energetic solar determinat de un amplasament geografic și condiții climatice favorabile.

Cu ajutorul sistemelor fotovoltaice, energia solară poate fi transformată în energie electrică care poate fi utilizată pentru consumul propriu sau poate fi injectată în rețeaua publică.

Dacă sunteţi în căutarea unei soluții permanente pentru facturile de energie tot mai mari, pentru viitoarele majorări sau crize de energie, acum este timpul pentru a explora şi a planifica strategia personală de trecere la energia solară.

Printre beneficii se numără: după investiţia iniţială, toată producția de energie electrică este gratuită, termenul mediu de recuperare al investiției inițiale este de 5-7 ani, reduceți sau eliminați complet factura electrică, obțineți o tehnologie cu durată lungă de viață de cca. 25-30 de ani.

Producerea căldurii din energie solară

Spre deosebire de panourile solare fotovoltaice, un colector solar, (captator solar, panou solar termic) este o instalație ce captează energia solară conținută în razele solare și o transformă în energie termică.

Colectorul solar este componenta principală a unei instalații termice solare și până în anul 2002 a fost utilizat îndeosebi pentru prepararea de apă caldă, iar recent își găsește aplicare și în furnizarea energiei necesare încălzirii clădirilor. Dacă este asociat cu un rezervor de stocare a energiei, se poate asigura încălzirea clădirii numai cu energie solară.

Pompe de căldură

Pompele de căldură utilizează energia alternativă regenerabilă a aerului solului sau a apei asigurând independența încălzirii și climatizării unei locuințe, unui spațiu. Avantajele pe care le prezintă un sistem de încălzire cu pompă de căldură sunt nete:

Sunt cele mai sigure şi curate sisteme de încălzire și preparare apă caldă; nu prezintă risc de explozie sau foc; Funcționează fără flacără, fără coş de fum, nu ard nici un combustibil și nu produc reziduri, sunt complet ecologice; În exploatare, realizează economii de până la 75% față de centralele obișnuite, fapt ce permite amortizarea investiției inițiale într-o perioadă scurtă de timp de 2,5– 5 ani;

Datorită tehnologiei folosite pentru execuție, a materialelor utilizate și a modului de funcționare durata de viață este foarte mare, de peste 20 ani;

Produse recente

New Lighting Solutions

Cupoane Discount si Oferte

TEST!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit
Get Your CodeShop New Arrivals

Categorii produse