Soluții integrate

Conform modului de lucru tradițional, clientul (fie că este vorba de o societate comercială sau de o organizație publică) care dorește să implementeze un program de eficiență energetică, trebuie să parcurgă mai multe etape și să aibă numeroși parteneri: proiectanți, instituții financiare, fabricanți de echipamente, antreprenori, furnizori de energie.

La realizarea proiectelor complexe pot apărea probleme datorate numărului mare de interlocutori. Dacă intervin modificări, trebuie reluat contactul cu toate părțile implicate, ceea ce conduce la prelungirea timpului de realizare. În cazul modului de lucru propus de noi, întregul proiect se tratează cu o singură entitate pentru toate componentele și pentru toate etapele.

Lucrul cu un singur intermediar contribuie la reducerea cheltuielilor de punere în practică a proiectelor – cheltuieli care de multe ori sunt un obstacol semnificativ în implementarea investițiilor în eficiență energetică.

Servicii

Consultanță Tehnică

Suntem o echipă care oferă consultanță tehnică bazată pe experiență acumulată, la nivel înalt -astfel specialiștii noștri vă oferă cele mai bune sugestii pentru fiecare cerere în parte.

Consultanță Finanțare Investiție

Dacă vă doriți finanțare pentru proiectul dumneavoastră, noi vă putem îndruma spre soluții avantajoase.

Consultanță Furnizare Servicii Energetice

Fiecare proiect în parte are necesități diferite, astfel noi vă putem oferi consultanța necesară pentru a alege cea mai bună variantă pentru dumneavoastră.

Proiectare

Specialiștii noștri vă oferă partea de proiectare la cele mai înalte standarde.

Antreprenoriat general

Vă oferim soluții de antreprenoriat general.

Furnizare Echipamente

Furnizarea echipamentelor se face în deplină siguranță.

Instalare la cheie

Vă oferim posibilitatea de instalare la cheie, ceea ce vă aduce un plus de comoditate, siguranță și un bun mers al etapelor de lucru al proiectul în condiții profesionale.

Managementul Instalatiilor si/sau Furnizare Energie

Managementul instalațiilor se face la cel mai înalt nivel, de o echipă de profesioniști.

Mentenanta

Pentru ca proiectul dumneavoastră să fie în deplină siguranță, vă oferim servicii de mentenanță, de îngrijire a echipamentelor, pentru o calitate a serviciilor prestate de firma noastră la un nivel ridicat și performant.

PENTRU DETALII

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message